Advisor Software Solutions

Het beste uit twee werelden: standaard software met maatwerkoplossingen

We denken met u mee

Met 25 enthousiaste professionals ontwikkelen en beheren we branchesoftware voor bedrijven in de sierteeltbranche, de binnenvaartsector en de AGF-branche. Onze software ondersteunt u volledig in de aansturing van uw bedrijfsvoering en faciliteert uw samenwerking met uw leveranciers en klanten optimaal.

Onze medewerkers hebben hun roots in de genoemde branches en begrijpen als geen ander waar het in uw bedrijfsvoering om draait. Onze implementatiespecialisten en medewerkers van de ServiceDesk zetten hun (sector)kennis, ervaring, denk- en daadkracht met veel plezier in bij de implementatie en het beheer van uw software.

Onze ontwikkelaars zetten alles op alles om – vooruitlopend op de markt – sectortrends en ontwikkelingen te vertalen in bestaande en nieuwe functionaliteiten. En in specifieke maatwerkoplossingen. Omdat we begrijpen dat niet alle werkprocessen in uw bedrijf gelijk zijn aan die van andere ketenpartijen en u toch wilt profiteren van de kostenvoordelen van onze standaard software. Wij bieden u zo het beste uit twee werelden: standaard branche software met maatwerkoplossingen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend introductiegesprek
Eens Advisor, altijd Advisor Frank Bijlaard
Wij staan graag voor u klaar

Dit zijn wij


Bas

Dave

Hans

Jerom

Marijn

Perry

Sohijb

Dit motiveert ons

Frank Bijlaard, ontwikkelaar

Het geeft mij voldoening als ik een complex probleem voor een klant kan oplossen. Ik ga net zolang door tot alle puzzelstukjes op hun plaats vallen en onze software de klant in zijn bedrijfsproces verder helpt

Luc Tulp, ServiceDesk

Van alle modules in onze softwarepakketten hebben we een inhoudelijke expert in huis die alle ins en outs van de module en de toekomstige ontwikkelingen kent. Mijn eigen expertise is de client export. Het beheer van zo’n kennisgebied maakt mijn werk nog leuker en afwisselender.

Rob van den Berg, teamleider ontwikkelaars

We willen vooruitlopen op de markt. En daar doen we alles voor. Persoonlijk lees ik vakbladen, struin internet af en bezoek workshops en seminars. Daarnaast geven we binnen Advisor elkaar met regelmaat deskundigheidsbevordering in de Advisor Academy.

Bart van der Meijs, ServiceDesk Planner

We zijn één team en staan allemaal voor hetzelfde: tevreden klanten en een goed functionerend programma. Dat werkt prettig. Ik sta er nooit alleen voor en tegelijkertijd heb ik het gevoel dat ik belangrijk ben voor Advisor en voor onze klanten. Daaruit haal ik mijn motivatie om net dat stapje extra te zetten en net zo lang te puzzelen totdat alles geregeld is. Een tevreden klant werkt als krachtvoer voor mij

Ivan Beekmans, consultant

De virtuele marktplaatsen ontwikkelen zich en wij zorgen ervoor dat de commerciële en logistieke koppelingen in Match-Online daar goed op aan blijven sluiten. Dat is dankbaar werk: als pijnpunten opgelost worden, scheelt dat een hoop ergernis en frustratie bij gebruikers